Patiëntenportaal


Inschrijven, inloggen of e-mailadres valideren

Onder aan deze pagina vind je het patientenportaal, waar je je kan inschrijven, kan inloggen of je e-mailadres kan valideren. De wijze waarop wij omgaan met uw persoonsgegevens staat beschreven in onze privacy-beleid. Deze kunt u HIER downloaden.

Inschrijven
Klik onder aan deze pagina op het vakje ‘inschrijven’ als je nog niet bij ons in behandeling bent en je je online wil aanmelden/inschrijven via onze beveiligde verbinding. Door op het vakje ‘inschrijven’ te klikken, verschijnt er een lijst met gegevens die we nodig hebben voor de inschrijving. Nadat je alle gegevens hebt ingevoerd en deze vervolgens onderaan het formulier hebt verstuurd, krijg je een bevestigingsmail om je e-mailadres te valideren.

Inloggen
Klik onder aan deze pagina op het vakje ‘inloggen’  als je al bij ons bekend bent als cliënt en je van ons een gebruikersnaam en wachtwoord of een code hebt ontvangen. Daarmee kan je hier ‘inloggen’ om bijvoorbeeld je vragenlijsten in te vullen.

E-mailadres valideren
Klik onder aan deze pagina op het vakje ‘e-mailadres valideren’ als je na inschrijving je e-mailadres wil valideren met de verkregen valideringscode. In de meeste gevallen is dit echter niet nodig en is het voldoende om op de link te klikken die in je bevestigingsmail is opgenomen. Met het klikken op de link bevestig/valideer je je e-mailadres. Wij nemen daarna contact met je op voor het maken van een afspraak.