De therapeuten

André Middendorp (1962)
Mijn naam is André Middendorp. Ik ben gehuwd en vader van twee kinderen. Geboren en getogen in Winschoten heb ik psychologie gestudeerd in Groningen en Nijmegen. Na nog een jaar Amsterdam ben ik in 1989 aan de Radboud Universiteit afgestudeerd als psycholoog. Tijdens deze studie heeft de nadruk gelegen op gezinstherapeutische behandelingen. Na mijn studie heb ik de eerste jaren met veel voldoening gewerkt in verschillende zorgcentra. Hier is ook mijn betrokkenheid ontstaan bij de psychische gezondheid van ouderen en chronisch zieken. Vervolgens heb ik twaalf jaar gewerkt als GZ psycholoog bij een grote GGZ instelling. In die tijd heb ik veel psychodiagnostisch onderzoek gedaan en gesprekken gevoerd met cliënten en hun familie. Naast het cliëntenwerk heb ik bij deze GGZ instelling leiding gegeven aan verschillende ambulante teams, een bureau psychodiagnostiek en een geheugenpoli. In 2011 heb ik de overstap gemaakt naar de eerstelijnszorg. Deze overstap is dermate goed bevallen dat ik in september 2013 een eigen praktijk ben gestart, eerst in Cuijk, vanaf 2018 in Nijmegen. In 2016 is er een vestiging in Sint Anthonis bij gekomen en in januari 2017 is mijn praktijk overgegaan in een maatschap, die ik ben gestart samen met mijn collega Joyce Tebarts. Graag wil ik in onze praktijk mijn bijna dertig jaar werkervaring inzetten om jou op een persoonlijke en vakkundige wijze bij te staan.

GZ-psycholoog (BIG)
EMDR therapeut (VEN erkende basisopleiding)
Lidmaatschap NIP

Locatie: Nijmegen
Werkdagen: maandag, dinsdag en donderdag

 

Joyce Tebarts (1981)
Mijn naam is Joyce Tebarts, ik ben getrouwd en moeder van twee dochters. In 2004 ben ik afgestudeerd aan de Radboud Universiteit Nijmegen als orthopedagoog en in 2007 ben ik afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht als (neuro)psycholoog. Een jaar later ben ik begonnen met de GZ-opleiding, welke ik heb gevolgd binnen een GGZ-instelling en een revalidatiecentrum in Zuid-Limburg. Sindsdien ben ik jaren werkzaam geweest bij revalidatiecentrum Klimmendaal, waar ik veel ervaring heb opgedaan met de behandeling van mensen met NAH (niet aangeboren hersenletsel), lichamelijk onverklaarde klachten (SOLK) en lichamelijke aandoeningen, maar ook met bijkomende psychische problemen zoals depressie, angsten en een laag zelfbeeld. Tijdens mijn baan bij het revalidatiecentrum heb ik de opleiding tot Cognitief Gedragstherapeut (VGCt) en de basisopleiding tot EMDR therapeut gevolgd en afgerond. In januari 2017 heb ik de overstap gemaakt naar de eerste lijn en ben ik samen met mijn collega André Middendorp een maatschap gestart.
In mijn behandelingen staat een laagdrempelige, empathische en praktische aanpak centraal. Zonder oordeel luister ik naar het verhaal van mijn cliënten en probeer ik een behandeling te bieden die zo goed mogelijk aansluit bij de hulpvraag van de cliënt.

GZ-psycholoog (BIG)
Cognitief gedragstherapeut (VGCt)
EMDR therapeut (VEN erkende basisopleiding)
Lidmaatschap NVGzP

Locatie: Sint Anthonis
Werkdagen: dinsdag en donderdag

 

Vervanging bij ziekte en vakantie
Bij afwezigheid door ziekte of vakantie nemen wij voor elkaar waar. Mocht dit niet mogelijke zijn, dan worden wij waargenomen door Frank van Raak, GZ psycholoog, Groesbeekseweg 227-A, Nijmegen, tel. 06-30208644, (Psychologenpraktijk van Raak).